Katteskåle & madopbevaring

Hos DollarDog finder du et væld af madskåle og drikkeflasker samt andet foderopbevaring til katte. Vi tilbyder et varieret udvalg af madskåle i forskellige materialer til mange formål. Uanset om du har behov for en permanent madstation til katten i dit hjem eller en skål, som du kan tage med på farten, finder du det i vores sortiment.

Udforsk udvalget herunder, og find den madskål, drikkeflaske eller foderspand, der passer bedst til dig og din kats behov. Udover materialevalget fås skålene i et væld af farver og designs, så vi er sikre på, at der er noget, der falder i god jord hos dig.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 37

Faldende orden
Side
pr. side

Find katteskåle i mange forskellige materialer og designs fra bl.a. Trixie og Hunter

Der findes et hav af katteudstyr på markedet, og den rigtige madskål til katten kan være noget af et projekt at finde. Selvom DollarDog tilbyder et bredt udvalg af kattemadskåle, har vi sammensat vores udvalg af skåle, drikkeflasker m.m. i kategorier, så du nemt og overskueligt kan finde det, du har brug for.

Vi forhandler bl.a. madskåle fra Trixie og Hunter. Begge mærker leverer høj kvalitet, og du finder mange forskellige materialevalg i sortimentet. Er du til et enkelt og strømlinet look, er skålene i melamin fra Hunter et musthave for dig. Vores Trixie-skåle er i keramik og kommer med sjove og søde designs. De passer godt til dig, der gerne vil give din kat en personlig madskål. Fra Trixie finder du også madskåle i metal med dertilhørende stativ samt en supersmart folde-skål i silikone, som er ideel til at have med på farten.

Leder du også efter drikkeflasker, så finder du det her. Hos Dollardog har vi samlet forskellige drikkeløsninger til katte. Find almindelige drikkeskåle, flotte og dekorative drikkefontæner med pumper samt to-go drikkeflasker, så dit kæledyr aldrig går ned på væske.

Find alt katteudstyr hos DollarDog

Mangler du katteudstyr udover madskåle og drikkeflasker, så er du kommet til det helt rette sted. Vi forhandler også et stort udvalg af kradsemiljøer, legetøj samt senge og huler. Kun det bedste er godt nok, og hos DollarDog har vi kun kvalitetsprodukter, så du altid kan være sikker på, at din kat har det godt. Er der opstået spørgsmål undervejs til vores udvalg af skåle til mad og drikke eller nogle af vores mange andre produkter til katte, så kontakt os allerede i dag.

Hos DollarDog har vi stor erfaring med alverdens produkter til hunde og katte, så vi kan helt sikkert finde det, du har behov for. Ring til os på tlf. +45 23 83 71 03 eller skriv til vores mail [email protected]. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vender vi hurtigst muligt tilbage. Du er også velkommen til at slå et smut forbi vores butik og træningscenter i Helsinge – vi glæder os til at se dig!