Kattelem

Er du træt af at skulle lukke din kat ind og ud af huset flere gange om dagen? Så har vi hos DollarDog løsningen for dig. Vi forhandler nemlig et godt udvalg af kattelemme fra Trixie, som gør livet nemmere for både dig og din kat. Her på siden finder du både 2-vejs-kattedøre og 4-vejs-kattedøre, ligesom vi har kattelemme i forskellige størrelser og til forskellige behov.

Gå på opdagelse i vores kattelemme og find den, der passer bedst til dig og din kat. Vores udvalg er varieret, så vi har en kattedør til enhver smag og ethvert hjem. Alle vores kattedøre har desuden 3 års garanti. Investér i en kattelem i dag – din kat vil elske dig for det.

Læs mere Read Less

5 varer

Faldende orden
pr. side

Trixie-kattelemme til glasdøre og andre døre 

Her på siden har vi en bred vifte af kattedøre fra Trixie. Vi har både kattelemme med 2- og 4-vejs-lukninger, alt efter hvad du foretrækker. Med en 2-vejs-lukning har du mulighed for hhv. at låse kattelemmen og lade den være ulåst efter behov. En kattedør med 4-vejs-lukning giver dig desuden mulighed for:

  1. at låse kattedøren
  2. at lade kattedøren være ulåst
  3. kun at lade din kat komme ind i huset
  4. kun at lade din kat komme ud af huset.

 

Denne 4-vejs-lukning kan være en fordel for dig, som ikke har lyst til at lade ubudne dyr komme og gå i huset. Alle vores kattelemme har en fleksibel og transparent flap, der er lydsvag, så katten ikke laver for meget støj, når den går ud og ind.

Kig nærmere på vores kattedør i XL, hvis du har en stor racekat, der har brug for ekstra plads i kattelemmen. Du kan også finde en kattedør til glas her på siden, hvis din hoveddør er lavet af glas. Endelig har vi også en elektromagnetisk kattedør, som din kat kan få adgang til via en magnet i dens halsbånd. Vi har med andre ord en kattedør til enhver katteejer. 

DollarDog har alt til katte 

Mangler du andet end en kattelem til din kat, kan vi hos DollarDog naturligvis hjælpe dig med det. Vi forhandler et stort udvalg af produkter til katte som huler, legetøj og kradsemiljøer, så din kat aldrig skal mangle noget. Hvis du også har hund, kan du finde et hav af produkter til den her på siden.

Sidder du tilbage med spørgsmål til nogle af vores kattelemme eller vores øvrige sortiment til katte, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. +45 23 83 71 03 eller via vores mail [email protected]. Husk at du også kan besøge vores butik i Helsinge. Vi glæder os til at hjælpe dig.