Huler

Er du på udkig efter en hule, som selv den kræsne kat vil elske? Så behøver du ikke lede længere! Hos DollarDog kan du få et væld af kattehuler i forskellige størrelser og udformninger, alt efter hvad din kat bedst kan lide. Det er et kendt faktum, at katte ikke lader sig behage med hvad som helst, og derfor har vi et bredt udvalg af huler til din kat, så den helt sikkert kan finde en, der vil blive den foretrukne soveplads.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af huler og se, om der ikke kunne være noget for din kat. En hule giver både din kat mulighed for at gemme sig og trække sig tilbage, ligesom det er en hyggelig og komfortabel soveplads. Alle vores huler er fra anerkendte mærker, så du kan være sikker på at investere i god kvalitet.

Læs mere Read Less

13 varer

Faldende orden
pr. side

Find kattehuler fra bl.a. Hunter og Trixie her

Vi har et stort og varieret udvalg af huler, da ikke alle katte er ens, og der skal derfor være en hule til enhver kat. Det er samtidig vigtigt at investere i en hule fra et mærke af høj kvalitet, da komfort skal være i højsædet. Du kan finde huler hos os fra mærker som Hunter, Boony, BEONEBREED og Trixie, der alle byder på produkter i høj kvalitet og i smukke udformninger.

Hos DollarDog kan du både finde kattehuler, der er formet som lukkede kurve og med fine farver og mønstre, ligesom du kan få en flettet hule formet som en lanterne, som vil se smuk ud i ethvert hjem. Se også vores flotte huler, der er formet som små huse, samt vores huler med kombineret kradsebræt, så din kat også kan bruge hulen til andet end at slappe af i.

Hvis du har mere end én kat, eller en kat og en lille hund, kan du tage et nærmere kig på vores 2 i 1-hule, hvor to kæledyr kan putte sammen som i en køjeseng. Vi har også en hule, der er formet som en skammel, hvor to katte kan hygge sig samtidig. Du kan også indrette et lille hjem til din kat med vores startersæt med 3 kubes, hvor det kun er fantasien der sætter grænser for, hvordan hjemmet kan bygges.

Din kats sovekomfort starter her

Udover vores fine kattehuler har vi også et stort udvalg af øvrigt tilbehør, som kan bidrage til god komfort. Se nærmere på vores udvalg af senge og tæpper, så din kat kan sove godt og blødt hele døgnet rundt. Du kan også få bokse til transport hos os, så katten ikke løber nogle vegne under flytninger, ferier m.m. De fleste katteejere har brug for en seng eller hule til sit kæledyr, så investér i en seng eller en hule i dag og giv din kat mulighed for at have et dejligt sted at gemme sig og slappe af.

DollarDog har alt til din kat

Hos DollarDog kan du naturligvis også få en række andet tilbehør, som enhver kat har brug for. Derfor kan du bl.a. finde legetøj til katte og kradsemiljøer, så din kat kan blive aktiveret og stimuleret, ligesom du kan få snacks og foder i høj kvalitet. Gå ikke på kompromis med tilbehør og udstyr til din kat!

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores store sortiment af huler eller vores øvrige udvalg af tilbehør og udstyr til katte eller hunde, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 23 83 71 03 eller skrive til vores mail på [email protected]. Du har naturligvis også mulighed for at besøge os i vores butik i Helsinge, hvis du vil se nærmere på vores produkter.