Hundetøj

Alt i tøj til hunde - dækkener, regntøj, vinterjakker m.v.

Der er ingen skam i at klæde sin hund varmt og tørt på, så længe at den ikke klædes ud. Derfor sælger vi hos DollarDog udelukkende kvalitetsdækkener, som er fremstillet med fokus på hundens velbefindende. Vores udvalg er utrolig stort, således at du har mulighed for at finde lige netop det hundetøj, der måtte passe til din hunds størrelse og behov. Her på siden finder du derfor både vinterjakker, regntøj, strik dækkener samt meget mere.  

Så nærmere på vores udvalg og find det dækken eller anden beklædning, som din hund har brug for. Søger du desuden også et hundehalsbånd, hundeseler, en hundeliner eller noget andet til turene ud i det fri, så finder du ligeledes dette her hos os.

Læs mere Read Less

Varer 1-36 af 75

Faldende orden
Side
pr. side

Hundetøj fra de mest populære mærker

Hos DollarDog vil vi kun give hundene det allerbedste. Derfor sælger vi udelukkende hundetøj fra anerkendte og kvalitetsrige mærker, hvoriblandt du finder populære brands som Back On Track og Hunter samt mange flere. Er et af disse mærker, eller nogle af vores øvrige brands i udvalget af hundetøj, dit foretrukne, så anbefaler vi dig at kigge nærmere på vores varer her på siden.

Iblandt vores sortiment er særligt vores regntøj til hunde blevet meget populært. Med det rette regntøj kan ejeren nemlig sørge for, at deres hund ikke bliver plaskvåd over hele kroppen, når de er ude at gå tur. Med et regndækken holdes hundens krop tør, således at det kun er hovedet, benene og poterne, der eksponeres for regnen. For mange hunderacer er hundedækkenet utrolig rart, da de derved ikke fryser helt så meget. Er det rigtig koldt udenfor, anbefaler vi vores vinterdækkener, der ligeledes hjælper din hund med at holde kroppen varm, når I er udenfor. Vores vinterdækkener er beregnet til de koldere temperaturer, hvorfor de er ideelle til efteråret og om vinteren.

Find hundetøj i alle størrelser

Både små og store hunde kan have tendenser til at fryse meget, når det eksempelvis regner eller sner udenfor. Det afhænger af racen, og derfor har vi naturligvis hundetøj til hunde i alle størrelser. Dermed har du mulighed for at finde et hundedækken eller andet tilbehør, som passer til lige netop din hund.

Det er vigtigt, at hundetøjet sidder godt, så det ikke skarver eller irriterer, og derfor er det naturligvis også vigtigt, at du vælger den helt rette størrelse. Er du i tvivl om, hvilken størrelse din hund skal bruge, er du mere end velkommen til at tage din hund med ind i vores butik i Helsinge, så vi sammen kan prøve nogle forskellige modeller eller størrelser på. Kommer du ikke lige i nærheden af Helsinge, kan vi også kontaktes på enten telefon +45 23 83 71 03 eller mail [email protected], hvor vi vil forsøge at guide dig så godt som muligt. Vi ser frem til at se eller høre fra dig!